Sunday, July 18, 2010

Weekly Meal Planning, week of 7.19.10

Monday: Chile, cheese, and bacon quesadillas, Mexican sour cream rice (carry-over from last week)

Tuesday: Broccoli, salami and mozzarella stromboli (carry-over from last week) (again) (I know.)

Wednesday: Chicken parmesan cakes over spaghetti, salad

Thursday: Macaroni and cheese with hot dogs. The Velveeta version. Sometimes you just crave something from your childhood, you know?

Friday: Leftovers, sandwiches or take-out

Saturday: Creamy burrito casserole

Sunday: Summer vegetable and pesto tart (Wow, I actually got a vegetarian meal on the menu this week! For the first time in I don’t know how long! Go me!)

3 comments:

Joanne said...

I love your menu this week! Between the stromboli and the vegetable pesto tart....I would be in heaven.

Allison said...

You don't want to know how many carryovers we have from last week.

Five.

Yeah. I know.

sad said...

Aus wirtschaftlichen Vorteilen ist der beste Weg zu einem lockeren thomas sabo onlineshop Edelstein der gewünschten Größe und Farbe finden und fragen Sie einen erfahrenen Juwelier zu einem perfekten Ring angebote thomas sabo armketten Akzent machen die Qualitäten des Steins. Da der Mondstein ist sehr empfindlich sind sie anfällig für Kratzer und Beschädigungen. Daher sollte Armband mit Anhänger die richtige Pflege gegeben, während sie tragen werden. Nur milde Reinigungsmittel und ein weiches Tuch zur Reinigung sollte them.Many Paare thomas sabo armkette denken, dass traditionelle